18.05.2015

მიმდინარე წლის 23 თებერვლიდან 15 მარტამდე, სამცხე-ჯავახეთის სახელმწიფო უნივერსიტეტის სტუდენტები: ნათია ოთანაძე, ზაზა ინასარიძე და ვიქტორიმინასიანი მონაწილეობდნენ რიგით მეექვსე ზამთრის სკოლაში, რომელიც გაიმართ თურქეთის ქ. ერზრუმში, ათათურქის უნივერსიტეტში. სამკვირიანი სკოლის ორგანიზება მოხდა ათათურქის უნივერსიტეტის საერთაშორისო ურთიერთობების დეპარტამენტის და სამცხე-ჯავახეთის უნივერსიტეტის საზღვარგარეთთან ურთიერთობის მიმართულების მხარდაჭერით.
ღონისძიების ფარგლებში, სტუდენტემა სხვადასხვა აქტივობებში მიიღეს მონაწილეობა, მათ შორის იყო კულტურული და საგანმანათლებლო მიმართულებები. დასასრულს, სტუდენტებს გადაეცათ ზამთრის სკოლა „თურქული ენის პრაქტიკული კურსი“ -ში მონაწილეობის დამადასტურებელი სერტიფიკატები და სამახსოვრო საჩუქრები.

zamtris skola  zamtris skola1  zmt5risskola2